Különleges szakmai programot szervezett a Cinemira Nemzetközi Gyerek – és Ifjúsági Film Fesztivál és az NFI Fast Forward Program. Az október 26-27-i esemény partnereként a Perzi biztosította a helyszínt. A két napos szakmai program nyitónapjára pár óra alatt betöltötték a helyeket a jelentkezők. Neves hazai producerek és filmkészítők voltak kíváncsiak Jennifer Frees marketing és finanszírozási tanácsadó interaktív előadására, amiből megtanulhatták, hogyan lehet hatékonyan bevonni finanszírozókat, milyen finanszírozási modellek vannak és milyen előnyöket lehet teremteni a befektetőknek. A második napon pedig a versenyképes, támogatóknak, befektetőknek szóló pitch elkészítéséről, és tárgyalási trükkökről és technikákról volt szó.

Jennifer Frees kiemelkedő nemzetközi  marketing és stratégiafejlesztési tapasztalattal rendelkezik a magán-, állami és non-profit szektorban egyaránt. Projektjei során számos közismert nemzetközi márkának nyert marketing- és formatervezési díjat, amelyek világszerte több mint 180 millió dollárt termeltek nonprofit ügyfelei számára. Jennifer a Torontói Regionális Kereskedelmi Tanács és a TIFF (Toronto International Film Festival) vezetőségében is dolgozott. Jelenleg a Second Order Executive Advisory igazgatója.

A program az NFI Fast Forward Program támogatásával, a Cinemira Nemzetközi Gyerek- és Ifjúsági Filmfesztivál közreműködésében és a PREZI partnerségében valósult meg.

Kövess minket a Facebookon, Instagramon és a TikTok-on is!

KAPCSOLAT
Email: cinemirafilmfest@gmail.com
Telefon: +36205919882

HELYSZÍN
MOME
1121, Budapest, Zugligeti út 9.