Előadás: 2023. október 26. Csütörtök

Workshop: 2023. október 27. Péntek

Előadás

Az előadás témája, hogy hogyan lehet hatékonyan bevonni finanszírozókat, milyen finanszírozási modellek vannak, milyen előnyöket lehet teremteni a befektetőknek.

Időpont: 2023.10. 26. 9:30 – 16:00

Helyszín: Prezi (1065 Budapest, Nagymező utca 54-56.

Regisztráció itt!

Workshop

A workshop során a résztvevők megtanulják, hogyan lehet felépíteni egy versenyképes támogatóknak, befektetőknek szóló pitch-et, megismerhetnek tárgyalási trükköket és technikákat, valamint maguk is létrehozhatnak egy próba prezentációt, amire professzionális visszajelzést kapnak.

Időpont: 2023.10.27. 9:30 – 16:00

Helyszín: Prezi (1065 Budapest, Nagymező utca 54-56.)

Regisztráció itt!

Jelentkezési feltételek:

angol nyelvű szakmai önéletrajz
projektleírás angol nyelven
Jelentkezési határidő: 2023. október 15.

A workshopon 10 fő vehet részt. A jelentkezőket 2023. október 19-én értesítjük.

Kiknek ajánljuk:

producerek

mozgóképszakos diákok

Angol nyelvű program.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A program az NFI Fast Forward Program és a Cinemira Nemzetközi Gyerek- és Ifjúsági Filmfesztivál közreműködésében valósul meg.

Jennifer Frees

Jennifer Frees revenue leadership, marketing és stratégiafejlesztési tapasztalattal rendelkezik a magán-, állami és non-profit szektorban. Projektjei során számos közismert nemzetközi márkának nyert marketing- és formatervezési díjat, amelyek világszerte több mint 180 millió dollárt termeltek nonprofit ügyfelei számára. Jennifer a Torontói Regionális Kereskedelmi Tanács és a TIFF (Toronto International Film Festival) vezetőségében is dolgozott. Jelenleg a Second Order Executive Advisory igazgatója. Jennifer nemzetközileg keresett üzletfejlesztési előadó és képzési facilitátor, és számos szervezet tanácsadója a kreatív szektorban.

Kövess minket a Facebookon, Instagramon és a TikTok-on is!