November 19. Szombat 17:00-18:00 / Aula

Páll Adrienn sminkmester előadása. Megtudhatod, hogy mi a Beauty Smink szerepe a filmben, és azt, hogy mi a különbség a Makeup SFX és Prostetics között. Mindemellett belemegyünk a sminkes etikett szabályaiba is, így kiderül, hogy mennyi mindenre érdemes odafigyelnie a sminkesnek egy forgatás során.

Pál Adrienn 6 év Toronto, divattanulmány és sminkgyakorlat után költözött haza. Magyarországon előbb az Estée Lauder szépségtanácsdója lett, miközben a budapesti divatélet szabadúszójaként számos magazin (Elle, Elite, Maxima, Évszakok, Nők Lapja, CKM, Playboy, Stílus) címlapjaihoz és divatanyagaihoz készíti gyönyörű és mindig divatorientált sminkjeit.

Nánási Pál fotóművész csapatának oszlopos tagja. Külföldi és magyar reklámfilmeken (Secret, Siemens, Nivea, Davidoff, stb.) sminkmesterként dolgozik.

Senior artistja és vezető trénere lett a hazai MAC kezdőcsapatának. Sminkel több nemzetközi divathéten, szakmai képzéseken vett részt Puerto Rico-tól Londonon és Isztambulon át egészen New Yorkig.

Ezután – több mint 10 év nemzetközi rutinnal a háta mögött – megalapította a NewSchool of Makeup Sminkakadémiát, amit a Cinemira TEEN-en megismerhetsz!

A program a fesztivál bármelyik vetítésére érvényes jeggyel vagy bérlettel látogatható!

Kövess minket a Facebookon, Instagramon és a TikTok-on is!

KAPCSOLAT
Email: cinemirafilmfest@gmail.com
Telefon: +36205919882

HELYSZÍN
Corvin Mozi
1082, Budapest, Corvin köz 1.