Lakos Nóra

Fesztiváligazgató
Lakós Nóra filmrendező. Fontosnak tartja a gyerek-és ifjúsági filmek gyártásának újbóli megjelenését Magyarországon, ebből a célból hozta létre a Gyerekfilm Akadémiát 8-18 éves gyerekek és fiatalok számára, valamint alapította meg az ország első kifejezetten gyerek-és ifjúsági filmekre specializálódott filmünnepét, a Cinemira Nemzetközi Gyerek- és Ifjúsági Filmfesztivált.

Banai Katalin

Fesztivál koordinátor
Banai Katalin a Palantír Film Alapítvány program koordinátora, a MOME-n szerezte kulturális menedzser diplomáját. Több dokumentumfilm fesztivál szervezésében vett részt, pl. Taiwan Dox – Tajvani Dokumentumfilm Napok, BIDF, Ars Sacra Film Fesztivál.

Czvetkó Fruzsina

Program koordinátor
Czvetkó Fruzsi a Magyar Képzőművészeti Egyetem képzőművészet-elmélet tanszékén diplomázott. 2020 nyarán csatlakozott a Gyerekfilm Akadémia gyerektáborához mint táboroztató. Korábban a Katona József Színház ELTÁV civil felzárkózatási programjában tartott drámapedagógiai foglalkozásokat roma gyerekeknek. Továbbá dolgozott produkciós asszisztensként a Stereo Akt társulatnál, jelenleg szabadúszó kurátorként dolgozik.

Somogyi György

Film programmer
Somogyi György forgatókönyvíró, a Gyerekfilm Akadémia oktatója. Nevéhez több tévé- és díjnyertes kisfilm fűződik, valamint egy népszerű képregény, a Kittenberger alkotója

Füredi Marcell

Film programmer
Füredi Marcell a Gyerekfilm Akadémia oktatója. Mozgókép-animáció szakon végezett, filmekben dolgozik és operatőrködik.

Ascher Károly

Film programmer
Ascher Károly a Gyerekfilm Akadémia oktatója, Mozgókép-animáció szakon végzett. Castinggal és filmkészítéssel foglalkozik.

Parádi Orsolya

Sajtófőnök
Kommunikációs szakember. A hazai filmes közeg számos területén dolgozott: filmkritikusként, szerkesztőként, kreatív menedzserként, programkoordinátorként, sajtófőnökként és kommunikációs vezetőként - filmforgalmazóknál, kulturális intézeteknél és fesztiváloknál. A Titanic, a KAFF, a Verzió, a Frankofón Filmnapok és a Friss Hús stábtagjaként évtizedes tapasztalatot szerzett filmes rendezvénykommunikáció terén.

Horváth Bálint

Kommunikációs munkatárs
Horváth Bálint filmes újságíró, szabadúszó szövegíró. Tanulmányait az ELTE BTK kommunikáció- és médiatudomány mesterképzésén végezte.

Kavalecz Aida

Social media specialista
Kavalecz Aida kommunikációs szakértő, jelenleg szabadúszó social media specialista, stratéga és szövegíróként dolgozik az innovációs, filmes, retail és oktatási szférákban. Reklámügynökségeknél, multinacionális vállalatoknál és hazai KKV-knál szerzett tapasztalatai után váltott szabadúszásra, hosszútávú munkái mellett workshopokat és tanácsadást is tart kommunikációs témákban.

Berényi Diána

Szakmai program koordinátor
Berényi Diána PR és kommunikációs szakember, több mint 15 éve dolgozik a médiaszabályozás területén. Szakterületéhez kapcsolódóan elsősorban filmtámogatás, kiskorúak védelme és a médiatudatosság témakörökben szervezett kommunikációs kampányokat, filmfesztiválokat. Emellett több animáció filmes cég kommunikációs tanácsadója, gyártásvezetője.

Szekeres Bea

Kommunikációs stratégiai szakértő
Szekeres Bea közgazdász, kommunikációs stratégiai szakértő. Elsősorban reklám/média felületek területén szerzett szakmai tapasztalatot (20 év nemzetközi média-ügynökségi gyakorlat, 9 év kiadói gyakorlat). Digitális marketing MBA-t végzett, vizsgázott Google Ads Display és Search specialista. Több kulturális fesztivál, iskola és nonprofit szervezet kommunikációjában dolgozik.

Kövess minket a Facebookon, Instagramon és a TikTok-on is!

KAPCSOLAT
Email: cinemirafilmfest@gmail.com
Telefon: +36205919882

HELYSZÍN
Millenáris Park
1024 Budapest, Kis Rókus utca 16-20.