Magyarul beszélő holland-német családi vígjáték, 82 perc, 2019, 12 éves kortól

2019 egyik legsikeresebb nemzetközi családi filmje a CINEMIRÁN!

Steven Wouterlood családi filmje a Berlinale Generation KPlus szekciójában mutatkozott be, amelynek zsűrije külön dicséretben részesítette.  A Cinekid fesztiválon közönségdíjat, a Chicagói Nemzetközi Gyerekfilm Fesztivál a felnőtt és a szakmai zsűri is a legjobb nagyjátékfilmnek választotta. Idén az Európai Filmakadémia Fiatal-közönség díjának jelöltjei között szerepelt.

A film alapjául szolgáló népszerű ifjúsági regény itthon a Pagony Kiadó gondozásában jelent meg.

A vakáció első napján a bátyám eltörte a lábát. Szóval elég rosszul járt, de nekem pont ez volt a szerencsém, mert a rendelőnél találkoztam Tess-szel. Tess szeme barna, és arany pöttyöcskék vannak benne. Sosem kér bocsánatot és szeret parancsolgatni. Az apja nem is tud arról, hogy létezik. Csak egy hete van, hogy megismerje az apját. Nekem is csak egy hetem van, hogy vele legyek. Úgyhogy segítek neki. Hét napig vagyunk a szigeten, de ez életem legfurcsább és legboldogabb hete.

Töltsd Tess-szel és Samuellel ezt az izgalmas hetet, melynek során a tizenegy éves Tess megszelídíti az apukáját, a tízéves Samuel pedig rengeteget gondolkodik barátságról és családról, örök búcsúról és az első szerelemről.

Időpont: Október 24. Szombat 14:00 / NagyHALL

  • Rendező: Steven Wouterlood
  • Forgatókönyv: Laura van Dijk
  • Szereplők: Jean-Paul Rouve, Mélanie Doutey, Louis Vazquez, Lilou Fogli, Frédéric Saurel, Grégori Baquet, Dominique Pinon, Ariane Pirié, Philippe Magnan
  • Producerek: Piet-Harm Sterk, Joram Willink, Marcel Lenz, Guido Schwab
  • Operatőr: Sal Kroonenberg
  • Zene: Franziska Henke
  • Magyar forgalmazó: ADS Service Kft.

Kapcsolat

Email: info@kidfilmfestival.hu
Telefon: +3670556109

Kövess minket

white squirrel@3x