A Cinemira Nemzetközi Gyerek- és Ifjúsági Filmfesztivál három különböző pályázattal is várja idén a fiatal filmesek alkotásait! Jelenleg futó pályázatainkról alább olvashatsz. 

JUNIOR SCRIPT LAB

Érdekel a forgatókönyvírás, és szeretnéd tudni, hogyan lesz egy ötletből kész történet? Filmben, sorozatban vagy rövidfilmben gondolkodsz, de nem tudod, hogyan fogj neki? Akkor téged vár a Cinemira és az NFI Fast Forward Program Junior Script Labja, amelynek végén részt vehetsz a Junior Film Pitch-en is, ahol a szakemberek segítségével fejlesztett filmtervedet a filmszakma képviselői, lehetséges támogatók előtt mutathatod be, és versenyezhetsz a Junior Aranymókus-díjért!
Jelentkezési határidő: 2024. június 17.
A részletekért kattints ide!

CINEMIRA VIDEÓVERSENY + MOBILBALATON

Szeretnél videót készíteni és nagyvásznon megnézni? 20 éven aluliaknak szóló videóversenyünkön három témában (Boldogság, LEGO és Balaton) várjuk a max. másfél perc hosszú videókat, a legjobbak értékes díjakat nyerhetnek!
Nevezési határidő: 2024. május 30.
A részletekért kattints ide!

DIÁKFILMEK A CINEMIRÁN

Szeretnéd nagyvásznon látni a kisfilmedet? A Cinemira idén is külön kategóriát hirdet középiskolások hét percnél rövidebb filmjei és animációi számára, amelyeket téma megkötés nélkül, ingyenesen lehet nevezni a Cinemira TEEN versenyére.
Nevezési határidő: 2024. június 20.
A részletekért kattints ide!

Kövess minket a Facebookon, Instagramon és a TikTok-on is!

KAPCSOLAT
Email: cinemirafilmfest@gmail.com
Telefon: +36205919882

HELYSZÍN
Hamarosan