Van egy nyerő ötleted egy gyerekfilmhez vagy épp fiataloknak szóló tv-sorozaton agyalsz? Jelentkezz az V. Gyerek- és Ifjúsági Film Pitch Fórumra, ahol szakmai zsűri értékeli a filmterved, producerekkel, rendezőkkel találkozhatsz és a legjobbak pénzdíjat nyernek! Idén először élőszereplős vagy animációs rövidfilm tervvel is nevezhetsz!

A Cinemira Nemzetközi Gyerek- és Ifjúsági Filmfesztivál 2024-ben ötödik alkalommal rendezi meg a Gyerek- és Ifjúsági Film Pitch Fórumot, azzal a céllal, hogy a hazai forgatókönyvírók, írók és kreatív gondolkodók lehetőséget kapjanak a fiatal közönség számára írt nagyjáték- és rövidfilm, valamint sorozatterveik bemutatására, és hogy terveikhez rendezőket, producereket, szakmai partnereket találjanak.

A Pitch Fórumra élőszereplős vagy animációs, egész estés és rövid filmes terveket, illetve élőszereplős vagy animációs sorozat terveket várnak. A rendezvényen szakmai zsűri értékeli a pályamunkákat. A legsikeresebb forgatókönyv terveket a zsűri és a diák közönség is díjazza!

A Pitch Fórum menete:

Az előzsűri által kiválasztott döntősök a Pitch Fórumon meggyőzhetik a rangos filmes szakemberekből és a diákokból álló zsűrit, valamint a közönséget a tervükről.

A legjobb terv 300 000 forintos díjat nyer.

Így tudsz jelentkezni projekteddel:

– 3 soros logline word vagy PDF formátumban
– Egy, max. másfél oldal terjedelmű szinopszis word vagy PDF formátumban
– Vizuális koncepció (moodboard) jpg vagy PDF formátumban
– Írói CV / Ha nincs, motivációs levél word vagy PDF formátumban
– Nyilatkozat arról, hogy a pályamunka az alkotó saját szerzői műve és nem sérti más szerzői jogát

HATÁRIDŐ: 2024. május 31. éjfél

A benyújtás módja:

A pályázati anyagot e-mail csatolmányként kell elküldeni a következő email címre: gyerekfilmpitch@gmail.com

Kövess minket a Facebookon, Instagramon és a TikTok-on is!

KAPCSOLAT
Email: cinemirafilmfest@gmail.com
Telefon: +36205919882

HELYSZÍN
Hamarosan