A Cinemira Nemzetközi Gyerek-és Ifjúsági Filmfesztivál a “Hogyan tudunk a tanárok és a diákok számára az oktatásban leghasznosabb filmcsomagokat és módszertani segédanyagokat nyújtani?” témájú országos kutatására alapozva összeállította az INGYENES CINEMIRA RÖVIDFILM CSOMAGOKAT ÉS TANÁRI SEGÉDANYAGOT, amelyeket OKTATÁSI CÉLRA TUDNAK használni a magyar általános iskolák alsó – és felső tagozatos tanárai és az óvodák pedagógusai.

A Cinemira Stream oldaláról az egész országban ingyenesen elérhetőek a filmcsomagok és a tanári segédanyagok 2024. április 30-ig.

https://www.cinemira.hu/stream-suliprogram/
Jelszó: a diakszavazascinemira@gmail.com email címen igényelhető

Várjuk az általános iskolák és óvodák jelentkezését!

A Cinemira a programot a Kreatív Európa Program keretében az Európai Gyermekfilmfesztivál Hálózat tagjaként másik hat nemzetközi, nagyhírű gyerek filmfesztivállal együtt valósítja meg.

Az Európai Gyermekfilm Fesztiválok Hálózatának tagjai és a program résztvevői az Olympia Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Filmfesztivál (Görögország), CINEKID Amsterdam (Hollandia), JEF Antwerpen (Belgium), KIDS KINO (Lengyelország), Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Filmfesztivál SCHLINGEL (Németország), Zlín Filmfesztivál – Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Filmfesztivál (Csehország).

A programot a Kreatív Európa MEDIA támogatja.

Kövess minket a Facebookon, Instagramon és a TikTok-on is!

KAPCSOLAT
Email: cinemirafilmfest@gmail.com
Telefon: +36205919882

HELYSZÍN
HAMAROSAN