Van egy nyerő ötleted egy gyerekfilmhez vagy épp fiataloknak szóló tv-sorozaton agyalsz? Jelentkezz a IV. Gyerek- és Ifjúsági Film Pitchfórumra, ahol szakmai zsűri értékeli a filmterved, producerekkel, rendezőkkel találkozhatsz és a legjobbak pénzdíjat nyernek! Meghosszabbított határidővel!

A Cinemira Nemzetközi Gyerek- és Ifjúsági Filmfesztivál 2023-ban negyedik alkalommal rendezi meg a Gyerek- és Ifjúsági Film Pitchfórumot, azzal a céllal, hogy a hazai forgatókönyvírók, írók és kreatív gondolkodók lehetőséget kapjanak a fiatal közönség számára írt film- és sorozat terveik bemutatására, valamint, hogy terveikhez találjanak rendezőket, producereket, szakmai partnereket.

A Pitchfórumra élőszereplős, vagy animációs egész estés filmes terveket, illetve élőszereplős vagy animációs sorozat terveket várnak. A rendezvényen szakmai zsűri értékeli a pályamunkákat. A legsikeresebb forgatókönyv terveket a zsűri és a diák közönség is díjazza!

A Pitchfórum menete:
A beérkezett pályázatok közül várhatóan 5 filmtervet és 5 sorozat tervet választ ki az előzsűri. A döntősök a Pitchfórumon meggyőzhetik a rangos filmes szakemberekből és a diákokból álló zsűrit, valamint a közönséget a tervükről.
A legjobb forgatókönyv terv vagy sorozat ötlet 300 000 forintos díjat nyer.

Így tudsz jelentkezni projekteddel:
– 3 soros logline word vagy PDF formátumban
– Max. 3 oldal terjedelmű szinopszis word vagy PDF formátumban
– a nyitójelenet vagy a legjobb jelenet forgatókönyve, MAX. 2 oldalban, word vagy PDF formátumban
– Vizuális koncepció (moodboard) jpg vagy PDF formátumban
– Írói CV / Ha nincs, motivációs levél word vagy PDF formátumba
– Nyilatkozat arról, hogy a pályamunka az alkotó saját szerzői műve és nem sérti más szerzői jogát

HATÁRIDŐ: 2023. augusztus 24. éjfél

A benyújtás módja:
A pályázati anyagot e-mail csatolmányként kell elküldeni a következő email címre: gyerekfilmpitch@gmail.com

A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó nevét, telefonszámát és email címét, valamint nyilatkozatát, hogy pályamunkája saját szerzői műve, nem sérti más szerzői jogát.

A Pitchfórumon való részvételre a projekt írója pályázhat. Egy pályázó több pályázatot is benyújthat. A pályázatra történő nevezés ingyenes. A beküldött pályázati anyagokat bizalmasan kezeljük.

Kövess minket a Facebookon, Instagramon és a TikTok-on is!

KAPCSOLAT
Email: cinemirafilmfest@gmail.com
Telefon: +36205919882

HELYSZÍN
Corvin Mozi
1082, Budapest, Corvin köz 1.