2022. október 7-én kerül sor a Junior Pitch Forumra és a III. Gyerek- és Ifjúsági Film Pitchfórumra, ahol szakmai zsűri értékeli a versenyzők filmterveit és különdíjat is átad. Bemutatjuk az idei zsűritagokat.

Idén október 7-én, a MOME-n rendezik meg a Cinemira Nemzetközi Gyerek-és Ifjúsági Filmfesztivál szakmai napját. Az eseményen két pitchfórumra kerül sor, amelynek győzteseit a gyerekzsűri választja ki, ám a résztvevők visszajelzést kapnak tervükre a rangos szakemberekből álló felnőtt zsűritől, akik különdíjat is átadnak.

A Junior Pitch Forumon 19 év alattiak mutathatják be filmterveiket. A szakmai zsűrijében Kis Hajni rendező, Gauder Áron rendező, Osváth Gábor producer, valamint a tavalyi Gyerek-és Ifjúsági Film Pitchfórum fődíjasa, Felszeghy Ádám producer és közönségdíjasa, Szoboszlay Eszter animációs rendező vesz részt.

A III. Gyerek- és Ifjúsági Film Pitchfórum felnőtt versenyzőinek terveit Ternovszky Béla, a Nemzeti Filmintézet Televíziós Döntőbizottságának tagja, Fonyódi Tibor, a Nemzeti Filmintézet Forgatókönyv fejlesztési igazgatója, Svéd Péter, a DIGIC Productions senior kreatív producere, Romwalter Judit, producer, a Sparks kamera- és világítástechnikai szolgáltató cégvezetője, valamint Dombrovszky Linda rendező értékeli.

A Cinemira szakmai napján a közönség és az érdeklődők számára a részvétel ingyenes, ám előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni ide kattintva lehet.

Kövess minket a Facebookon, Instagramon és a TikTok-on is!

KAPCSOLAT
Email: cinemirafilmfest@gmail.com
Telefon: +36205919882

HELYSZÍN
Akvárium Klub
1051, Budapest, Erzsébet tér 12.