Van ötleted gyerekfilmre vagy épp fiataloknak szóló tv-sorozaton agyalsz? Jelentkezz a III. Gyerek – és Ifjúsági Film Pitchfórumra, ahol szakmai zsűri értékeli a filmterved, producerekkel, rendezőkkel találkozhatsz és a legjobbak pénzdíjat nyernek! 

A CINEMIRA Nemzetközi Gyerekfilm Fesztivál 2022-ben harmadik alkalommal rendezi meg a Gyerek-és Ifjúsági Film Pitchfórumot, azzal a céllal, hogy a hazai forgatókönyvírók, írók és kreatív gondolkodók lehetőséget kapjanak a fiatal közönség számára írt film -és sorozatterveik bemutatására, valamint, hogy terveikhez találjanak rendezőket, producereket, szakmai partnereket.

A Pitchfórumra élőszereplős, vagy animációs egészestés filmes terveket, illetve élőszereplős vagy animációs sorozat terveket várnak.
A rendezvényen szakmai zsűri értékeli a pályamunkákat. A legsikeresebb forgatókönyvterveket a zsűri és a közönség is díjazza!

A Pitchfórum menete:

A beérkezett pályázatok közül várhatóan 5 filmtervet és 5 filmsorozat tervet választ ki az előzsűri. A döntősök a pitch fórumon meggyőzhetik a rangos filmes szakemberekből és gyerekekből álló zsűrit, valamint a közönséget a filmtervükről.

A legjobb forgatókönyvterv vagy sorozatötlet 300.000 forintos díjat nyer.

Így tudsz jelentkezni projekteddel:

  • max. 3 oldal terjedelmű szinopszis word vagy PDF formátumban
  • Fő karakterek leírása
  • Vizuális koncepció (moodboard) jpg vagy PDF formátumban
  • Írói CV / Ha nincs, motivációs levél word vagy PDF formátumban
  • Nyilatkozat arról, hogy a pályamunka az alkotó saját szerzői műve és nem sérti más szerzői jogát

HATÁRIDŐ: 2022. július 31. éjfél

A benyújtás módja:

A pályázati anyagot email csatolmányként kell elküldeni a következő email címre: gyerekfilmpitch@gmail.com

A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó nevét, telefonszámát és email címét, valamint nyilatkozatát, hogy pályamunkája saját szerzői műve, nem sérti más szerzői jogát. A pitchfórumon való részvételre a projekt írója pályázhat. Egy pályázó több pályázatot is benyújthat. A pályázatra történő nevezés ingyenes. A beküldött pályázati anyagokat bizalmasan kezeljük.

Kövess minket a Facebookon, Instagramon és a TikTok-on is!

KAPCSOLAT
Email: cinemirafilmfest@gmail.com
Telefon: +36205919882

HELYSZÍN
Akvárium Klub
1051, Budapest, Erzsébet tér 12.