A CINEMIRA TEEN Nemzetközi Ifjúsági Filmfesztiválon szakmai zsűri dönt a legjobb animációs filmnek és a legjobb rövidfilmnek járó Aranymókus-díjakról. Bemutatjuk a zsűritagokat!

A rövidfilmes zsűrit Mieke de Jong holland forgatókönyvíró, számos sikeres nagyjátékfilm és sorozat, köztük a Téli háború mozifilm írója; Dombrovszky Linda, a többszörösen díjnyertes Pilátus rendezője és Mátyássy Áron, a Víkend című film és a magyar HBO Aranyélet című sorozatának rendezője alkotja.

Az animációs zsűri tagjai Osváth Gábor, a Foglyok, a Kilakoltatás és a Nagykarácsony című filmek, valamit a Hajótöröttek című animációs sorozat producere; Kreif Zsuzsanna, a Candide című animációs sorozat rendezője,  és B. Nagy Ervin, a Cserebogarak című animációs sorozat rendezője és a Cinemira 2020-as fődíjasa.

Kövess minket a Facebookon, Instagramon és a TikTok-on is!

KAPCSOLAT
Email: cinemirafilmfest@gmail.com
Telefon: +36205919882

HELYSZÍN
Akvárium Klub
1051, Budapest, Erzsébet tér 12.

Én egy szövegblokk vagyok. Kattints a szerkesztés gombra a szöveg megváltoztatásához. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.